OFFICIELLT: Isländske stjärnan fick som han ville – klar för LF Basket

Den isländske landslagsmannen Haukur Pálsson, 22, har efter ett par veckors förhandlingar nu äntligen kommit överens med LF Basket om ett kontrakt.

För några veckor sedan avslöjade NSD att LF Basket är på jakt efter Haukur Pálsson. En mycket lovande spelare som närmast kommer från spel i Breogan i den spanska andraligan. Där snittade han sex poäng och tre returer på 21 spelminuter.

Basketsverige.se kunde i fredags meddela att parterna kommit överens om ett kontrakt över kommande säsong. Idag vid lunchtid presenterade LF Basket sin nya spelare.
– Det känns väldigt roligt att vi lyckats rekrytera Haukur till LF Basket. Jag känner honom väl då jag jobbat med honom i det Isländska landslaget. Jag vet vad han kan och vilken potential han har. Hans spelstil kommer att passa bra i vårat system och jag tror att publiken kommer att uppskatta vad han ger till laget. Han är ung men har hunnit samla på sig flera år av erfarenhet från högsta europeiska nivå, säger tränaren Peter Öqvist.

Dela inlägget