Klart: Nässjö har hittat Ruachs ersättare

Tidigare i veckan kunde vi berätta att kanadensaren Tut Ruach bryter sitt kontrakt med Nässjö Basket redan innan säsongen dragit igång. Idag presenterade Smålandsklubben hans ersättare.

Och det blir ett bekant ansikte, i alla fall för nye tränaren Nemanja Jovanovic. 27-årige amerikanen Brenton Butler spelade nämligen under Jovanovic i danska Hörsholm 79ers den förra gången. Då snittade guarden bland annat 21.3 poäng per match.
– Efter det sena återbudet från Tut Ruach så gick förhandlingarna mycket snabbt med Brenton Butler. Brenton är en fullgod ersättare och vi tror det kan visa sig vara en riktig vinstlott för oss, säger sportchefen Ulf Classon.

I och med Butlers påskrift är Nässjös trupp i det närmaste klar. Enligt klubbens hemsida kommer man invänta hur det ser ut i träningsmatcherna innan beslut tas om någon ytterligare spelare ska kontrakteras.

Nässjö inleder träningsmatchandet hemma mot Malbas den 23 augusti. Helgen efter väntar dubbelmöte i Södertälje mot de regerande mästarna i Kings.

Dela inlägget