Martin Pahlmblad gör som tidigare lagkamraten John Roberson och flyttar till Ungern.

Pahlmblad lämnar mästarna

Efter två raka SM-guld med Södertälje Kings lämnar landslagsguarden Martin Pahlmblad Sverige för att flytta till Ungern.

– Jag har skrivit på ett ettårskontrakt för PVSK i staden Pecs. Det känns som om jag är förberedd och kommer till en bra situation där. Lönemässigt är det bra och coachen verkar gilla mig, säger Pahlmblad till Länstidningen.

Vad vet du om laget och ligan?
– Laget höll till i mitten av serien förra säsongen. Vad jag har hört ska den ungerska ligan vara lite bättre än den svenska, även om jag är övertygad om att de senaste säsongernas Kings hade kunnat vinna även där. Det ska också bli kul att möta John Roberson, som ju också ska spela i Ungern nästa säsong.

Dela inlägget