Mikael Lindquist, Norrköping Dolphins.

Lindquist tillbaka i Dolphins

Mikael Lindquist är tillbaka i klubben han lämnade för ett år sedan.
Igår skrev den 31-årige skarpskytten på för Norrköping Dolphins.

Efter ett år i Sundsvall Dragons återvänder Mikael Lindquist hem till Östergötland och Norrköping där han spelade under fyra säsonger.
– Micke är den typen av spelare du vill ha i ditt lag, en lojal lagspelare som alltid sätter laget och klubben först. Att han nu dessutom själv tackat nej till ett bättre bud hos Sundsvall för att återvända till Dolphins, säger mycket om hur gärna han vill spela för Norrköping vilket glädjer oss, säger sportchefen Jesper Sundberg till föreningens hemsida.

En stor del i beslutet var att Dolphins kunde ordna ett jobb åt Lindquists fru. Något som till slut vägde tyngre än ett nytt kontrakt med Dragonsn.
– Det var ganska nära att jag skrev på där, men det var några småsaker som gjorde att det inte blev klart. Sen kom Dolphins med deras förslag med helhetslösningen för mig och min fru. Hon var mammaledig förra säsongen och kommer nu jobba på ungdomssidan för klubben, säger Lindquist till Norrköpings Tidningar.

Vilka förväntningar har du på säsongen?
– Man pratar väl lite om ett mellanår, men nu när man “signa” mig, och har sedan tidigare en ny ung pointguard och Jocke Kjellbom, finns en bra grund att stå på. Får vi bara någon mer spelare, och tillsammans med unga, duktiga lirare, vet man aldrig vad som kan hända.

Dela inlägget