Adnan Chuk saknar motivation och mycket talar för att han spelat sin sista match.

Dolphinskaptenen slutar: “Det är dags att ta steget”

Norrköping Dolphins lagkapten Adnan Chuk kommer inte fullfölja det kontrakt han skrev inför förra säsongen. 32-åringen har inte motivationen som krävs för en fortsättning.
– Det känns som dagen är här när det är dags att lägga av, säger Chuk.

Knappt hann krutröken lägga sig efter kroatens Toni Prostrans intåg i Dolphins, förrän Adnan Chuk meddelar att han planerar att lägga skorna på hyllan. 15 år på elitnivå får räcka.
– Jag är sliten mentalt. Det känns som dagen är här när det är dags att lägga av, säger Chuk till Folkbladet.

Du har bestämt dig?
– Det är dags att ta steget. Just nu har jag inte motivationen, men man ska aldrig säga aldrig. Det kan ändras med tiden men nu känns det inte så.

Det är ingen hemlighet att den 32-årige guarden gärna vill bli tränare i framtiden. Just nu går han en steg 3-utbildning och diskuterar ett tänkbart upplägg med Dolphins, som för tillfället står utan både huvudtränare och assisterande.
– Jag och Jesper (Sundberg, sportchef) har daglig kontakt. Helst vill jag jobba i Dolphins. Det är min klubb. Jag är intresserad av alla hälsosamma projekt där det finns potential att bygga något. Om det inte fungerar här får jag söka mig någon annanstans, säger Chuk till tidningen.

Under onsdagseftermiddagen meddelade Dolphins att man skrivit kontrakt med 23-årige provspelaren Toni Prostran. En pointguard som länge ansåg vara en av Europas största talanger, innan skador satte stopp.
– Att vi äntligen har signat Toni känns otroligt skönt. Vi har följt honom de senaste två säsongerna och spekulerat i hur han skulle passa i svenska ligan. Nu, när vi dessutom har sett honom på plats här i Norrköping, var han ett självklart val för oss. Han är en bra kille med höga mål och han är redo att jobba för att nå dom målen, säger sportchefen Jesper Sundberg i ett pressmeddelande.

http://youtu.be/2-MuchlozjA

Dela inlägget