Katarina Andersson.

Stjärnan kvar i Sallén: “Vi är överens”

Årets center i Basketligan dam stannar i Sallén Basket.
– Jag har inte skrivit på något än, men vi är överens, säger Katarina Andersson.
 

Katarina Andersson var under den gångna säsongen en av Salléns absolut viktigaste spelare. Inom kort kommer den 31-åriga centern skriva på ett nytt kontrakt, just nu är det är bara formaliteter kvar innan hon förlänger. 
– Jag har inte skrivit på något än, men vi är överens och nu ska det formellt bara skrivas på. Det räknar jag med att göra vilken dag som helst, säger “Katta” till Upsala Nya Tidning

Trots att hon utsågs till årets center, och snittade nästan elva poäng och sju returer per match så har hon haft stora problem med sina hälsenor under säsongen. Något som gjort att hon tvingats tacka nej till landslagsspel i sommar. 
– Största anledningen att jag tackade nej är att jag har haft så stora problem med hälsenorna under våren och jag vill ge dem en chans att läka ordentligt. Jag skulle inte palla två träningar per dag just nu, säger 31-åringen till tidningen.

Dela inlägget