Borås förlänger med talangen

Borås Basket har idag förlängt kontraktet med 20-årige Fredrik Andersson. 
– Jag är mycket glad över att få vara med ytterligare en säsong, säger han.

Fjolårssäsongen blev Fredrik Anderssons första som starter. Förtroendet gav honom självförtroende och säsongen blev närapå en fullträff för Borås. Med detta som bakgrund var det viktigt för klubben att få Anderssons namnteckning på ett förlängt kontrakt. 

Idag har parterna kommit överens om en fortsättning. 
– Jag är mycket glad över att få vara med ytterligare en säsong. Jag har utvecklats mycket under vart och ett av mina år i Borås och hoppas kunna gör det även nu. Vi har ett bra lag med bra folk runt omkring och det gör jobbet ännu mer inspirerande. Sedan ska det även bli roligt med det eventuella Europaspelet, säger 20-åringen i ett pressmeddelande.

Med Mike Palm, Wictor Grenthe, James “JJ” Miller, Chris McKnight, Adama Darboe, Christian Maråker och nu Fredrik Andersson under kontrakt ser Borås ut att få ett mycket starkt lag nästa säsong. 
– Jag tror att en tuff konkurrenssituation är bra. Det blir mer fajt då. Alla kämpar lite hårdare. Vi är tillsammans men vi slåss om förtjänat förtroende. Det ska finnas en grundnivå där man känner sig bekväm och mår bra, men man ska inte känna sig för bekväm. En bredare trupp gör även att vi kan hålla högre intensitet och tempo. Sedan tror jag att alla är hungriga. Vi som var med förra året vet att vi kunde ha fått till det bättre. Detta gör att vi vill jobba hårt för att gå längre, säger Andersson.

Dela inlägget