Miklos Szabo (blått) under sin collegetid i USA.

Landslagsspelare klar för Sundsvall

Sundsvall Dragons presenterar idag sin senaste värvning – den ungerske landslagsspelaren Miklos Szabo, 28.

“Miklos är i första hand en stark försvarsspelare, bra returtagare och väldigt rörlig trots sin storlek. Han är dessutom en mycket stark insidespelare där han använder båda händerna för avslut, men kan också kliva ut och skjuta i bollen utifrån. Med sin rörlighet kommer han att passa mycket bra in i Sundsvalls spelstil. Lägg därtill en tuffhet och bra träningsmoral och du har en bra basketspelare helt enkelt”, skriver klubben i ett pressmeddelande. 

Ungraren Miklos Szabo har skrivit på för en säsong och anländer till Sundsvall i augusti. Han har tidigare gått på Hofstra college i USA och mäter 205 centimeter. Närmast kommer han från Falco KC där han snittade drygt tio poäng och fem returer på match.

Dela inlägget