Att få Dee Ayuba att stanna kvar har hög prioritet i Uppsala.

Långsiktighet viktigt i Uppsala

Uppsala Basket fortsätter att satsa långsiktigt och hela sju spelare står redan under kontrakt över nästa säsong. Mycket talar dessutom för att två stycken till snart skriver på. 

– Alla är positiva och revanschsugna, och dessutom är Mannos Nakos och Odin Lindell redo att skriva på och jag hoppas att de kan skriva på inom kort, säger tränaren och vikarierande sportchefen Kelly Grant till Upsala Nya Tidning

En som däremot inte lär finnas kvar i laget i höst är den amerikanske centern Keith Wright. 
– Vi avvaktar där och vi kommer inte att skriva kontrakt med en andra amerikan redan i detta läge, där kommer vi att ha is i magen in i augusti, säger Grant till tidningen. 

Kelly Grant ser gärna att forwarden Dee Ayuba kommer tillbaka. 28-åringen skrev på ett 1+1-avtal i höstas och även om han inledde lite skakigt så blev han bättre och bättre ju längre säsongen led. 
– Dee vill använda sin klausul som sträcker sig till juli och han är inte redo att skriva på än. Hans tankar handlar om att spela i ett annat land. Det är samma situation vad gäller Andreas Person, han vill kolla av marknaden ute i Europa. 

Spelare med kontrakt över kommande säsong: 
Thomas ”TJ” Jackson, Axel Nordström, Liam Rush, Rickard Eriksson, Oluoma Nnamaka, Oliver Jonsson och Johan Jeansson.

Dela inlägget