Fotograf: Bildbyrån (montage)

Nässjös lagbygge fortsätter ta form

Nässjö Basket fortsätter rusta inför den kommande säsongen. Under tisdagen presenterade klubben den sjätte spelaren från fjolårets succélag – Abdou Medjedoub.

Det råder ingen tvekan om att Nässjö-ledningen är nöjda med de spelare man hade till förfogande under den nyss avslutade säsongen. En säsong där Nässjö gick hela vägen till semifinal och där matchade mästarna Norrköping Dolphins.

Efter att ha lyckats behålla flera nyckelspelare, så presenterade klubben idag 27-årige forwarden Abdou Medjedoub som den sjätte spelaren med kontrakt över säsongen 2021/22. Medjedoub kommer därmed göra sin fjärde raka säsong för Nässjö, totalt sex stycken. 27-åringen snittade under säsongen 2020/21 nästan sex poäng och tre returer per match.

SILLY SEASON 2021/22: Så är läget i ditt lag – just nu!

Dela inlägget