Fotograf: Bildbyrån (montage)

Umeå värvar etablerad ligaspelare

Umeå BSKT fortsätter bygga sin trupp inför kommande säsong. Senast in i laget är en etablerad svensk ligaspelare – 26-årige guarden Gustav Hansson som närmast kommer från spel med Köping Stars.

Efter sex säsonger i Jämtland Basket så bytte Gustav Hansson i fjol klubb till Köping. Där blev det i snitt 24 spelade minuter och knappt åtta poäng per match. 26-åringen sköt också fina 48.4% bakom trepoängslinjen.
– Vi är väldigt glada över den här rekryteringen, det här visar ännu en gång att vi är på rätt väg och att folk får mer och mer förtroende för Umeå, säger Umeås tränare Boris Balibrea.

Gustav Hansson:
– Det känns väldigt bra och roligt att det är klart att jag spelar för Umeå BSKT nästa säsong. Jag hade bra samtal med coach Boris om hur han ser på laget och min roll i det. Jag ser detta som en bra chans för mig att ta nästa steg i min utveckling.

SILLY SEASON 2021/22: Så är läget i ditt lag – just nu!

Dela inlägget