Fotograf: Bildbyrån (montage)

Kvartsfinal 3:5: Nässjö vs Borås

Vem ska skaffa sig matchboll? Du missar väl inte den tredje kvartsfinalen mellan Nässjö Basket-Borås Basket? Matchen ser du givetvis på SBL Play – uppkast klockan 18.04!

🏀 NÄSSJÖ BASKET 🆚 BORÅS BASKET
🏆 Kvartsfinal 3:5
📆 Tisdag 27 april, kl 18.04
🏠 Nässjö Sporthall, Nässjö
📺 SBL Play
💻 Livestatistik

Efter att Nässjö lite överraskande vunnit den andra kvartsfinalen på bortaplan i lördagskväll, så står det 1-1 i matcher – bäst av fem gäller. Och nu byter lagen spelort från Borås och beger sig istället tolv mil västerut till Nässjö Sporthall för rond tre och fyra, tisdag och torsdag. Nässjö på hemmaplan är ett erkänt svårt lag att besegra och när laget nu fått blodad tand, så får Borås se upp. Det kommer garanterat bli en mycket tuff och sevärd match i kväll.

Så här säger Nässjö-tränaren Joakim Källman inför matchen:
– Vi kommer in med gott självförtroende och fyllda med våra supportrars kärlek. De två dagarna vi haft mellan match två och tre har vi spenderat med återhämtning, videoanalyser och lättare träningspass. Så nu är vi redo för vår första match på hemmaplan.
– Viktigt idag blir att öppna matchen bättre än vi gjort de två första matcherna i Borås. I båda matcherna har vi kommit ut lite krystat offensivt och inte fått stopp på Borås skytte i början. Vi har också pratat om en del taktiska detaljer som vi vill genomföra. Så koncentrationen måste vara på topp i 40 minuter för att uppfatta vad vi ska göra på planen. Samtidigt som det som vanligt, det behöver bli en match på våra villkor när det kommer till fysisk basket.

SÅ ÄR LÄGET I LAGEN: 🤔
Nässjö väntas ställa upp med samma lag som senast.

Inga skador eller sjukdomar rapporterade i Borås.

LÄS MER HÄR: 🔗
Nässjös hemsida inför matchen
Borås hemsida inför matchen

Dela inlägget