Fotograf: Bildbyrån (montage)

Inför: Fryshuset Basket vs Borås Basket

Botten mot toppen väntar när Fryshuset Basket för fjärde och sista gången den här säsongen ställs mot Borås Basket. Matchen ser du givetvis bäst på SBL Play – uppkast klockan 19.04!

🏀 FRYSHUSET BASKET 🆚 BORÅS BASKET
🏆 SBL Herr
📆 Tisdag 16 mars, kl 19.04
🏠 Fryshuset, Stockholm
📺 SBL Play
💻 Livestatistik

Borås fick sin sju matcher långa segersvit bruten i lördags när laget gästade Norrköping Dolphins. Men redan under tisdagen får laget en chans att börja på en ny när man reser till Stockholm för möte med SBL-jumbon Fryshuset. Ett Fryshuset som under sin rookie-säsong i SBL vunnit en av sina 25 matcher. Senast för Fryshuset blev det förlust hemma mot Södertälje BBK, 90-53.

Det råder ingen som helst tvekan om att ett stort, stort favoritskap ligger hos gästerna som vunnit de tre mötena som tidigare spelats mellan lagen med: 107-73, 107-78 och senast i slutet på januari med 125-75.
– Det blir en tuff match, de har spelat upp sig väldigt mycket och har börjat få erfarenhet. Det gäller att vi är redo, koncentrerade och går in med rätt inställning. Vi får inte titta på tabelläget, vi hade problem där uppe förra gången och låg under en bit in i matchen, säger Borås tränare Henrik Svensson till Borås Tidning.

SÅ ÄR LÄGET I LAGEN: 🤔
Fryshuset kommer till spel utan nyförvärvet Sebastian Forsling som har problem med en ryggskada.

Borås saknar endast långtidsskadade Fredrik Andersson och Simon Gunnarsson.

LÄS MER HÄR: 🔗
Fryshusets hemsida inför matchen
Borås hemsida inför matchen

Dela inlägget