Fotograf: Montage

Inför: Fryshuset Basket vs Nässjö Basket

En SBL-match spelas under fredagskvällen när Fryshuset Basket får besök av Nässjö Basket. Köp hem matchen och se den live på SBLPlay.se – uppkast klockan 19.04!

🏀 FRYSHUSET BASKET 🆚 NÄSSJÖ BASKET
🏆 SBL Herr
📆 Fredag 8 januari, kl 19.04
🏠 Fryshuset, Stockholm
📺 SBL Play
💻 Livestatistik

Årets första match väntar för Nässjö när man idag reser till Stockholm för säsongens andra möte med SBL-nykomlingarna Fryshuset. Den första matchen mellan lagen, som även den spelades i Stockholm vann Nässjö med 99-81 i slutet av november, och det råder ingen tvekan om att Nässjö får finna sig i att vara storfavoriter till segern även ikväll.

Nässjö har överraskat positivt under den första tredjedelen av säsongen och tagit åtta vinster på 14 försök vilket betyder en fjärdeplats i tabellen med 16 inspelade poäng. Fryshuset har det desto kämpigare i botten och har endast en seger på 14 spelade matcher, men laget har varit med bra länge i de flesta matcherna och i tisdags borta mot BC Luleå så var det först i den sista perioden som Luleå kunde gå ifrån och vinna med 109-89.

Luleå var för övrigt det senaste motståndet även för Nässjö, förra onsdagen. Då slutade det med seger för Luleå i Nässjö med 103-96.

SÅ ÄR LÄGET I LAGEN: 🤔
Fryshuset ser ut att kunna ställa upp med ordinarie lag.

Nässjö har heller inga rapporter och nya skador eller sjukdomar. Edvin Starks korttidskontrakt gick ut vid årsskiftet.

LÄS MER HÄR: 🔗
Fryshusets hemsida inför matchen
Nässjös hemsida inför matchen

Dela inlägget