Fotograf: Johan Löf / Bildbyrån

Umeå BSKT-Södertälje BBK skjuts upp

Ytterligare en match i SBL Herr skjuts upp på grund av covid-19. Fredagens match mellan Umeå BSKT-Södertälje BBK är inställd.

På grund av positiva covid-19 fall i Södertälje BBK så ställdes tisdagens match mot Borås Basket in. Under onsdagskvällen blev det klart att även SBBK:s kommande match, borta mot Umeå BSKT på fredag 8 januari skjuts upp och kommer spelas vid ett senare tillfälle.

– Vi försöker hålla en logisk linje och vara så professionella vi bara kan. Men det är inte alltid så lätt med det här viruset, speciellt inte när rekommendationer och riktlinjer ändras. Men jag tycker klubben tar det här på stort allvar och det är det viktigaste. Det har inte varit någon press från den sportsliga delen, utan alla, inklusive coacherna, har agerat med stor ödmjukhet och förståelse, säger SBBK:s lagläkare Olle Lindström.

Beslut SBBK 210106

Dela inlägget