Fotograf: Ernie Anderson/SDSU

Högintressant pointguard klar för Köping

Devin Watson, 25, är nu klar för sin första utlandssejour och den kommer att ske med Köping Stars. Devin kommer från en högt rankad skola i USA, San Diego State, där han har lett sitt lag från bakplan på ett framgångsrikt sätt.

185 centimeter långe Devin Watson är född och uppväxt i Oceanside, Kalifornien. Han studerade sedan sina två första år på San Francisco University för att sedan bli flyttad till toppskolan San Diego State och fick alltså säsongen 2016-17 inte spela på grund av övergången.

Stefan Ståhlmalm, som sitter i Köpings sportgrupp kommenterar nyförvärvet så här:
– I Devin Watson får vi en kille som älskar att träna och har levererat på hög collegenivå.

Tränare “Jotti” Nikolaidis:
– Vi är väldigt glada att knyta an oss Devin. Han kommer från en mycket bra program i San Diego State och vi tror mycket på att han är den kreativa guarden vi letat efter som kan skapa lägen för sig själv och lagkamrater.

>>> SILLY SEASON 2020/21: Så är läget i ditt lag – just nu! <<<

Text: Köping Stars

Dela inlägget