Fotograf: Peter Skaugvold / Bildbyrån

Han återvänder till Södertälje: “En stark karaktärsspelare”

Södertälje Kings fortsätter kontraktera spelare inför den kommande SBL-säsongen. Under måndagen blev det klart att Lazar Radosavljevic, 29, ansluter till laget.

Lazar Radosavljevic är en serbisk powerforward som närmast kommer från Djurgården Basket där han den förra säsongen snittade drygt 16 poäng per match. 29-åringen har tidigare spelat i Kings-linnet och återvänder nu alltså till klubben han lämnade efter säsongen 2016/17.
– Jag känner Lazar väl sedan hans förra sejour i SBBK-tröjan. Han är en stor, stark karaktärsspelare, och hans smartness på banan och vilja att sätta laget främst kommer att ge oss stabilitet, säger Södertäljes tränare Ludwig Degernäs om sitt senaste nyförvärv.

I skrivande stund har Södertälje Kings fem spelare kontrakterade inför hösten.

Dela inlägget