Fotograf: Montage (Bildbyrån)

Guarden stannar i Nässjö

Valter Lindström, 25, har skrivit på ett nytt kontrakt med Nässjö Basket.
– Riktigt kul att vara tillbaka i Nässjö till hösten, säger Lindström.

Efter att ha tvingats till ett långt uppehåll efter en svår knäskada lämnade Valter Lindström Södertälje Kings. I januari anslöt 25-åringen istället till Nässjö Basket där det hann bli elva matcher innan säsongen stoppades i mitten på mars på grund av Coronaviruset. På dessa matcher snittade guarden nästan 8 poäng på 18 spelade minuter.

Nu är det klart att 25-åringen stannar i Nässjö över kommande säsong.
– Riktigt kul att vara tillbaka i Nässjö till hösten. Jag trivdes väldigt bra förra säsongen, och jag ser fram emot att vara med från början denna gång. Nästa säsong känner jag kan bli riktigt bra, och jag tror att vi kan bli riktigt slagkraftiga, säger Lindström till klubbens hemsida.

>>> SILLY SEASON 2020/21: Så är läget i ditt lag – just nu! <<<

Joakim Källman, tränare i Nässjö:
– Fjärde pusselbiten på plats med Valter. Väldigt roligt att få honom tillbaka denna säsong. Jag vet att han gjorde ett gott intryck på hela staden och klubben. Han kom in under förra säsongen och från första stund märktes det vilken vinnare Valter är. Han älskar att tävla, han vet vad som krävs för att ta SM-guld i Sverige och han har dessutom samlat på sig väldigt mycket rutin och ledaregenskaper under sin karriär. Förutom detta är det ju såklart en riktigt bra basketspelare också. Ska bli kul och få visa upp Valter i laget från början denna säsongen och med tanke på vad han kunde visade glimtar av förra säsongen så ser vi väldigt mycket fram emot vad han kan göra när han är hel och frisk också.

Dela inlägget