Fotograf: Kenta Jönsson / Bildbyrån

Succé-tränaren stannar i Köping

Köping Stars meddelar idag att man har förlängt avtalet med tränaren Panagiotis Nikolaidis inför kommande säsong 2020/21. Han har varit verksam i klubben under många år och utsågs av SBL till ”Årets coach” säsongen 2019/20.

– Att redan nu ha gjort klart med coach Nikolaidis känns väldigt bra för oss i klubben. Att förra året blev en succé är vida känt. Vad sägs om en tredjeplats i SBL, och att även utmärkelserna från SBL för ”Årets coach”, ”Årets lyft” och ”Årets center” tilldelades Köping Stars, säger Stefan Ståhlmalm, styrelseledamot.

Panagiotis Nikolaidis:
– Jag är väldigt glad och stolt att kunna fortsätta vår resa med Köping Stars i SBL. Vårt mål som lag och förening att hela tiden bli bättre och sikta uppåt är något som jag värdesätter högt och det driver mig framåt. Alla mina fem säsonger med klubben har varit fantastiska och inte minst den gångna där vi slutade på en tredje plats. Jag personligen fick även ta emot priset som ”Årets coach” och det hade aldrig varit möjligt utan mina assisterande coacher/stab och inte minst spelarna som satte laget före jaget. Vi vet att vi har mycket hårt jobb framför oss nu, men är samtidigt väldigt motiverade att ta oss an utmaningen inför nästa säsong.

– Coach Nikolaidis är en erkänt duktig taktiker som inte lämnar något åt slumpen. Han tar vara på alla detaljer och det har genom åren visat sig vara en bra melodi, säger Richard Persson som var den som värvade Jottis tillbaka till föreningen inför första säsongen i Div 1 säsongen 2015/16.

Text: Köping Stars

Dela inlägget