Fotograf: Bildbyrån (montage)

Inför: Nässjö Basket-Umeå BSKT

Mycket viktiga poäng står på spel när Nässjö Basket under måndagen tar emot Umeå BSKT. Matchen ser du på SBLPlay.se – uppkast klockan 19:04!

🏀 NÄSSJÖ BASKET 🆚 UMEÅ BSKT 🏀
🇸🇪 SBL Herr
📆 Måndag 16 december, kl 19:04
🌍 Nässjö Sporthall, Nässjö
💻 Livestatistik

📺 Klicka här för att se matchen på SBLPlay.se!

Tätt matchande inför ett litet juluppehåll för oss just nu. Vi kommer från en bortamatch i lördags mot Köping och redan idag har vi ny match hemma. Umeå BSKT står för motståndet. Ett lag som vi slåss med om åttonde platsen i tabellen just nu.

Efter matchen mot Köping har vi spenderat alla 48 timmarna åt att förbereda oss så mycket vi bara kan för matchen idag. Spelarna har fått en genomkörare med Adria och det absolut viktigaste har varit att återhämta sig så snabbt som möjligt. En lättare träning på planen med mycket genomgång och information kring Umeå har vi också hunnit med och vi känner oss så förberedda som vi kan för denna fight.

Det givna svaret på frågan ”dagens nyckel?” Är så klart att orka spela med energi i 40 minuter. Vi kommer behöva tolv spelare som är redo att bidra med allt de har idag och så klart också behövs publikens stöd lite extra idag.

Text: Joakim Källman, tränare i Nässjö Basket

LÄGET I LAGEN:❓
Nässjö har inte rapporterat om några skador eller sjukdomar.

Umeå väntas ställa upp med bästa möjliga lag.

LÄS MER: 📒
Nässjös hemsida inför matchen
Umeås hemsida inför matchen

Dela inlägget