Fotograf: Bildbyrån (montage)

Inför: Borås Basket-Umeå BSKT

Topptippade Borås Basket får under tisdagskvällen besök av Umeå BSKT. Här är senaste nytt inför matchen som du ser på SBLPlay.se – uppkast klockan 19:04!

🏀 BORÅS BASKET 🆚 UMEÅ BSKT 🏀
📺 SBL Play
🇸🇪 Svenska Basketligan, SBL
📆 Tisdag 19 november, kl 19.04
🌍 Boråshallen, Borås
💻 Livestatistik

Efter sju raka vinster åkte Borås Basket på en mina när man i lördags gästade Köping. Stekheta Köping Stars vann med 75-67, vilket faktiskt var andra gången som sensationslaget slog Borås – det enda lag i SBL som vunnit mot västgötarna den här säsongen.

När Umeå BSKT kommer på besök under tisdagen är det stor favoritstämpel på Borås som brukar vara urstarka hemma i Boråshallen där man snittar fina 90 poäng per match. Kvällens match blir den första mellan lagen den här säsongen.

Umeå har inlett SBL med två vinster och sju förluster. De bägge vinsterna har kommit på hemmaplan, vilket betyder att Umeå står på fyra raka bortaförluster. Så här säger Umeå-tränaren Jesper Gustavsson till VK.se inför matchen:
– Det är alltid tufft att spela i Borås, inte minst med tanke på resan dit. Borås har ett bra, väldigt välcoachat och förberett lag, med många duktiga spelare som är tuffa att handskas med.

LÄGET I LAGEN:❓
Borås ser ut att kunna ställa upp med bästa möjliga lag.

Umeås lagkapten Egal Saleman gjorde säsongsdebut senast mot Norrköping. 31-åringen spelade åtta minuter.

LÄS MER: 📒
Borås hemsida inför matchen
Umeås hemsida inför matchen

Dela inlägget