Fotograf: Bildbyrån (montage)

Inför: Wetterbygden Stars-Jämtland Basket

Formstarka Wetterbygden Stars gästas ikväll av Jämtland Basket. Se matchen på SBLPlay.se – uppkast klockan 19.04!

🔥 Wetterbygden Stars – Jämtland Basket 🔥
📺 SBL Play
🇸🇪 Svenska Basketligan, SBL
📆 Tisdag 5 november, kl 19.04
🌍 Huskvarna Sporthall, Jönköping
💻 Livestatistik

Wetterbygden har fått en fin-fin inledning på årets SBL-säsong med sex segrar och endast två förluster så här långt. Laget har nu fått vila en dryg vecka efter derbysegern mot Nässjö Basket förra måndagen. Värt att notera inför kvällens match är att Wetterbygden vunnit samtliga fyra matcher man spelat hemma i Huskvarna Sporthall – det blir något att bita i för Jämtland.

Gästerna från Östersund har stora ambitioner med årets säsong, men inledningen på säsongen har varit långt ifrån smärtfri och för tillfället huserar Jämtland på en femteplats i tabellen – tre segrar och fem förluster. På resande fot har man ännu inte vunnit någon match. Jämtland kommer från en knapp seger hemma mot Umeå BSKT, 89-86.

LÄGET I LAGEN:❓
Wetterbygden har haft lite problem med sjukdom och skador senaste veckan, men det verkar som alla är redo för kvällens match. Litet frågetecken finns för Calvin Hermanson.

Jämtland ser ut att kunna ställa upp med bästa möjliga lag.

LÄS MER: 📒
Wetterbygdens hemsida inför matchen
Jämtlands hemsida inför matchen

Dela inlägget