Fotograf: Suvad Mrkonjic / Bildbyrån

”Giotti” förlänger med Köping

Köping Stars har idag kommit överens med Panagiotis ”Giotti” Nikolaidis om ännu en säsong som huvudtränare för Stars i Svenska Basketligan, SBL. Klubben och ”Giotti” har skrivit på ett nytt 1+1 års kontrakt.

I och med dagens påskrift så inleder ”Giotti” därmed sin sjunde säsong som tränare för Köping Stars.
– Det är väldigt roligt att få fortsätta resan vi påbörjat tillsammans i Köping med alla fantastiska människor i klubben, alla spelare och våra fans på läktaren. Det känns som om vi har något riktigt bra på gång med en ännu starkare organisation än tidigare år och vår förhoppning är att lagbygget ska bli ännu starkare än förra säsongen, säger Panagiotis ”Giotti” Nikolaidis.

Christer Sjögren, sportchef i Köping Stars:
– Det känns verkligen skönt att ha gjort klart med ”Giotti”. Kontinuitet är viktigt och ”Giotti” är en omtyckt och duktig ledare som varit oerhört viktig på den resa klubben gjort fram till idag. Men vi är inte färdiga. Med ”Giotti” vid rodret vill vi bygga vidare på förra säsongens framgångar och vårt mål är självklart att prestera bättre än föregående år både resultatmässigt men även organisatoriskt.

En som däremot lämnar Köpings organisation är den assisterande tränare, Adam Engström som efter en säsong i klubben lämnar Köping Stars för att bli assisterande tränare i Nässjö Basket.

SILLY SEASON 2019/20: Så är läget i ditt lag – just nu!

Text: Köping Stars

Dela inlägget