Fotograf: Bildbyrån (montage)

Inför: Nässjö Basket-Uppsala Basket

Det är en tung favoritstämpel på Nässjö Basket när Uppsala Basket kommer på besök under fredagskvällen. Här är senaste nytt inför matchen!

🔥 Nässjö Basket – Uppsala Basket 🔥
📺 SBLPlay.se (OBS: Matchen sänds utan kommentering!)
🇸🇪 SBL
📆 Fredag 8 mars, kl 19.04
🌍 Nässjö Sporthall, Nässjö
💻 Livestatistik

Alla som själva idrottat vet hur svårt det kan vara att bara gå ut och vinna när alla förväntar sig en enkel seger. Det är de förutsättningarna Nässjö står inför ikväll när jumbon Uppsala gästar Nässjö Sporthall. Uppsala, som har en katastrofsäsong bakom sig kommer till Småland med endast en seger. Att de kommer sist i SBL är ingen stor överraskning. Däremot att stå med en seger med fem matcher kvar är ganska speciellt.

Nu kommer man till Nässjö för att spela endast för sin heder och en del spelare för att marknadsföra sig inför nästa säsong.

Nässjö gjorde en bra match i tisdags mot serieledande Södertälje Kings och förhoppningsvis kan man fortsätta med intensivt försvar och bra anfallsspel. Köping och Umeå som jagar närmast bakom vann båda i tisdags och närmar sig bakifrån. Det möts på lördag och då kommer naturligtvis ett av dem att närma sig ytterligare så en vinst för Nässjö är otroligt viktig för att behålla slutspelsplatsen.

Text: Nässjö Basket

LÄGET I LAGEN:❓
Nässjö fick Franklin Williams skadad mot Södertälje och han spelar troligen inte ikväll. Frågetecken finns för Facundo Zarzate och Abdou Medjedoub.

Uppsala fick tillbaka Oskar Granat från skada senast. Däremot saknas trion Robert Bolander (skada), Teymor Shukur-Johansson (sjuk) och Mannos Nakos (jobb).

LÄS MER: 📒
Nässjös hemsida inför matchen
Uppsalas hemsida inför matchen

Dela inlägget