Fotograf: Bildbyrån (montage)

Inför: Uppsala Basket-Borås Basket

Borås Basket kommer med formen i zenit till Fyrishov ikväll. Frågan är om jumbon Uppsala Basket har någon chans att störa ligatrean? Här är senaste nytt inför matchen!

🔥 Uppsala Basket – Borås Basket 🔥
📺 SBLPlay.se
🇸🇪 SBL (herr)
📆 Fredag 8 februari, kl 19.04
🌍 Fyrishov, Uppsala
💻 Livestatistik

Fredag kväll betyder bortamatch i Uppsala för Borås Basket. Mötet med tabellens jumbo kan tyckas trivialt, men skrapar man på ytan så blir det mer intressant. I det senaste avsnittet av ”Vi är Borås” medverkar Uppsala Baskets heart and soul – Axel Nordström. Vi får veta hur hans tankar inför matchen går, men får även ta del av ett vidare perspektiv när det gäller säsongen som helhet, vad som skett bakom kulisserna, framtiden, landslaget och hatkärleken mellan honom och Borås-supportrarna.

Text: Borås Basket

LÄGET I LAGEN:❓
Uppsala har haft stora skadeproblem de senaste veckorna. I helgen mot Nässjö saknades bland annat Dante Williams, Brian Bridgeforth, Oskar Granat och Mannos Nakos. Ikväll är dock Dante Williams och Brian Bridgeforth tillbaka.

Borås kommer till spel utan Daniel Thuresson.

LÄS MER: 📒
Uppsalas hemsida inför matchen
Borås hemsida inför matchen

Dela inlägget