Fotograf: Jörgen Jarnberger / Bildbyrån

Inför: Borås Basket-Norrköping Dolphins

En högintressant match stundar i Borås ikväll där hemmalaget Borås Basket får besök av de regerande mästarna Norrköping Dolphins. Här är senaste nytt!

🔥 Borås Basket – Norrköping Dolphins 🔥
📺 SBLPlay.se
🇸🇪 SBL (herr)
📆 Tisdag 16 oktober, kl 19.04
🌍 Boråshallen, Borås
💻 Livestatistik

Efter vändningen hemma mot Jämtland Basket åker Norrköping Dolphins ned till Borås med ett stort självförtroende. Fjolårssäsongens semifinalmotståndare har vunnit tre matcher och förlorat två. Senast var Södertälje Kings numret för stort och vann med 101-93.

Efter premiärtorsken i Nässjö har Dolphins gått rent och har nu tre raka segrar. Senast vände laget starkt i den fjärde perioden och visade på stor moral. Segersiffrorna mot Jämtland skrevs till 89-84. Men det är historia nu och ikväll, tisdag, väntar 40 tuffa minuter i Västergötland.

Så här säger coach Adnan Chuk inför tisdagens drabbning mot Borås Basket:
– Borås är ett mycket kompetent lag som vi har stor respekt för. Laget innehåller enormt mycket kvalitet som coach Henrik Svensson förvaltar på bästa möjliga sätt. Som det ser ut just nu kan vi få tillbaka några spelare från skadelistan. Vi ser ödmjukt fram emot fighten.

Text: Robin Svensson (Norrköping Dolphins)

***
Här kan du se Borås Baskets inför matchen-program “The Fredder Show”:

 

LÄGET I LAGEN:❓
Borås har en hel del problem inför matchen. Simon Gunnarsson stukade foten på träning häromdagen och finns troligen inte med ikväll. Dessutom saknas eventuellt Marcus Tyus och unge Edvin Larsson.

I Norrköping är Johnell Smith långtidsskadad sen tidigare. Senast, i fredagens segermatch mot Jämtland, saknades även Jonathan Dubas och Edvin Stark. Deras medverkan i tisdagskvällens bortamatch mot Borås är alltjämt ett frågetecken.

LÄS MER: 📒
Borås hemsida inför matchen
Norrköpings hemsida inför matchen

Dela inlägget