Fotograf: Montage (Bildbyrån)

Spännande svenskt nyförvärv ansluter till Nässjö

Nässjö Basket fortsätter fylla på truppen inför starten av SBL i slutet av september. Senast in i laget är 23-årige Lukas Bergäng.

213 centimeter långe Bergäng kommer närmast från collegespel i USA där han i fjol spelade med Tyler Junior College. 23-åringen snittade då tre poäng och tre returer per match. Säsongen 2014/2015 spelade han i Basketligan för Eco Örebro.
– Jag ser fram emot att komma till Nässjö och lära känna alla lagkamrater, coacher och fans. Jag har alltid fått positiva vibbar från Nässjö, så det känns fantastiskt kul att få bli en del av klubben. Detta blir ett spännande år och jag är otroligt förväntansfull, säger Lukas Bergäng till Nässjös hemsida.

SILLY SEASON 2018/19: Så är läget i ditt lag – just nu!

Dela inlägget