Fotograf: Nässjö Basket (Montage)

Juste fortsätter i Nässjö

Nu är det klart att Jordi Juste fortsätter som huvudtränare för Nässjö Basket även kommande säsong. Under måndagen enades parterna om ett nytt kontrakt.

40-årige Jordi Juste tog över huvudansvaret för Nässjö Basket från Felix Alonso vid årsskiftet, och även om det inte räckte till en slutspelsplats så spelade Nässjö upp sig under vårsäsongen. Till slut blev det fem segrar i årets SBL.
“Utvecklingen efter att Jordi tog över laget vid årsskiftet har varit en av anledningarna till vårt val. Vi är övertygade om att Jordi kommer sätta sin egen prägel på laget och vi kommer få ett hårt arbetande, spelande lag som siktar på att revanschera årets tillkortakommande”, skriver Nässjös ligagrupp på sin hemsida.

– Vi har redan inlett jobbet inför kommande säsong med prio på att bygga ett lag med de rätta spelarna som är villiga att lyckas genom hunger och önskan att uppnå stora saker., säger Juste själv.

Klubben meddelar även att Mats Homelius i helgen valt att lämna sin roll som sportchef samt även andra uppdrag i Nässjö Basket.

Dela inlägget