Fotograf: Linnea Rheborg / Bildbyrån

Amerikansk forward klar för Uppsala

Uppsala Basket har kontrakterat den amerikanske forwarden Stanford Brown.
– En tuff försvarare och returtagare, som också springer golvet bra, säger Uppsalas tränare Kevin Gaines om nyförvärvet.

Under tisdagen landar 26-årige Stanford Brown i Sverige och Uppsala. Brown mäter 203 centimeter och har tidigare spelat i bland annat den slovakiska ligan, tyska andra ligan och nu senast i Japan där han spelade för Saitama Broncos.
– Stan är en tuff försvarare och returtagare, springer golvet bra och spelar med mycket energi. Vi har hört bra saker om honom som person och han är en bra lagspelare vilket är något vi värdesätter högt, säger Kevin Gaines i ett pressmeddelande.

Tanken är att 26-åringen ska göra sin första träning med sin nya klubb under onsdagen. I dagsläget har Uppsala Basket fem kontrakterade spelare inför kommande säsong.

Dela inlägget