Fotograf: Peter Holgersson / Bildbyrån

Guarden förlänger med Borås

Konkurrensen inom Borås Basket inför 2017/2018 har hårdnat och det var inte helt självklart för Emil Lundstedt att förlänga kontraktet. Efter lite längre grunnande än vanligt har han dock bestämt sig för att skriva på och kämpa hårt för att visa att han är värd sina minuter.

– Det känns bra att vara kvar och spela ett år till i Boråshallen. Det stod mellan att stanna i Borås eller att byta klubb för att få en större roll. Men jag trivs i Borås, vill spela här och har bestämt mig för att kämpa på hårt och visa att jag är värd mina minuter, säger Emil Lundstedt.

Emil Lundstedt kliver därmed in i sin fjärde säsong i Basketligan herr. Under samtliga har han representerat Borås Basket. Lundstedts påskrift gör att Borås trupp nu består av elva spelare.

Text: Magnus Stråhle (Borås Basket)

Dela inlägget