Fotograf: Linnea Rheborg / Bildbyrån

Stjärnan återvänder till Kings

Efter fyra raka SM-guld och fjolårets SM-silver återvänder den tvåfaldige MVP:n Toni Bizaca till Södertälje Kings.

– Det är med varma känslor jag återvänder till mitt andra “hem” i Södertälje. Det är verkligen så jag och min familj känner för klubben SBBK och Södertälje som stad, säger Toni Bizaca.

Södertälje Kings får därmed tillbaka en av klubbens och Basketligans mest framgångsrika spelare genom tiderna. MVP två gånger och skytteligavinnare i FIBA Europe Cup förra säsongen.
– Jag är glad att Toni och hans familj trivs så bra i klubben och staden att de valt att komma tillbaka. Med Toni kommer vi få enorm spetskvalité offensivt och välbehövlig rutin då han nu varit hos oss under fem säsonger, säger Södertäljes tränare Ludwig Degernäs.

Under onsdagen skrev även 20-årige Henrik Sjölin på för en fortsättning i Södertälje.
– Kul att ännu en av våra egna produkter valt att stanna kvar nästa säsong. Jag har coachat “Henke” i både vårt utvecklingslag och U20-landslaget så jag är övertygad att han kommer ta ytterligare ett steg i sin utveckling nästa säsong, säger Ludwig Degernäs.

Södertäljes trupp just nu: Henrik Sjölin, Adam Ramstedt, Nicholas Spires, Martin Pahlmblad, Aaron Anderson, Valter Lindström och Toni Bizaca.

Dela inlägget