Fotograf: Peter Skaugvold / Bildbyrån

KLART: Stjärnan stannar i Luleå

BC Luleås amerikanske stjärnforward Quinton Upshur stannar i mästarklubben. Sent under natten mot fredag skrev 24-åringen på ett nytt ettårsavtal.

Quinton Upshur gjorde sin debutsäsong i fjol i Sverige och stod för elva poäng, fem returer och två assist per match på cirka 28,5 minuters speltid. BC Luleå jobbar också på att behålla de andra två importspelarna Brandon Rozzell och Yannick Anzuluni.
– Hans arbetsinsats sätter standarden hela tiden. Han jobbar kopiöst hårt. Genom hela året har han varit en jätteduktig försvarsspelare på flera olika positioner och han utvecklas stadigt. Det slutspel han gjorde för oss var helt fantastiskt. Det känns skönt att behålla honom och att ha kontinuitet – men också att han kommer bli bättre och bättre och att det finns jättemycket utveckling kvar i honom, säger BC Luleås tränare Peter Öqvist till Norrbottens-Kuriren.

SILLY SEASON 2017/18: Så är läget i ditt lag – just nu!

Dela inlägget