Fotograf: Avdo Bilkanovic / Bildbyrån

KLART: Han leder Nässjö Basket i höst

Nässjö Basket har återigen signerat kontrakt med Felix Alonso och han kommer leda Nässjös ligalag över säsongen 2017/2018.

– Förra säsongen ställde Felix upp för sin gode vän Raul Jimenez och han kom in väldigt sent, bara någon vecka innan seriestart till ett givetvis oroligt lag och organisation som nåtts av de tråkiga beskeden kring Raul. Felix gjorde ett fantastiskt bra och professionellt jobb under dessa omständigheter och vi är övertygade om att Felix med bättre förutsättningar kommer höja vårt lag ytterligare en nivå till kommande säsong, säger Nässjös sportchefer Mats Homelius och Ulf Classon.
– Första året i ett land som man tidigare inte jobbat i är inte lätt för någon, varken ledare eller spelare. Vi såg att ju längre säsongen varade så fick Felix ut allt mer av sitt matchande och det är just detta som vi tror kommer vara en framgångsfaktor under säsong två. Felix kan nu i lugn och ro tillsammans med oss bygga laget och vi ser verkligen fram emot detta samarbete och vårt gemensamma mål för kommande säsong är minst semifinal.

Felix Alonso:
– Jag är väldigt glad att få fortsätta en säsong till i Nässjö. Efter ett mycket svårt år i fjol så ser vi nu framåt med optimism. Vi kommer att arbeta hårt för att bygga ett starkt lag och försöka nå semifinal för första gången i Nässjö Baskets historia. Jag vet att det inte är lätt men vi vill ta oss till nästa nivå.

Dela inlägget