Fotograf: Montage

Ny styrelse på plats i Uppsala

I onsdags hade Uppsala Basket sitt uppskjutna årsmöte. Ett möte som flyttats fram för att den gamla styrelsen skulle hinna jobba bort en del av det stora underskottet.

I sin ekonomiska redovisning meddelar föreningen att skulden minskat med ungefär hälften, från 2.3 miljoner till 1.2 miljoner kronor.
– Det är jätteskönt att den avgående styrelsen lyckades med arbetet och vi kan jobba framåt istället för bakåt med gamla skulder. Vi har fått bättre förutsättningar och läget ser betydligt ljusare ut. Vi måste tillsätta en kommersiell organisation som arbetar för att öka våra intäkter och vässa vårt erbjudande så att företag vill hänga med och vara runt oss, säger klubbens nyvalde ordförande Daniel Fixelius till UNT.se.

När det gäller kontraktsläget i klubben så är endast en spelare under kontrakt – Axel Nordström. Närmast på agendan i Uppsala är att förhoppningsvis göra klart med en fortsättning med tränaren Kevin Gaines.

Dela inlägget