Fotograf: Johan Bernström / Bildbyrån

Guarden förlänger med Nässjö

22-årige Jonathan Peleg har signerat ett nytt avtal med Nässjö Basket. Den unge guarden väntas bli en viktig kugge i nästa säsongs lagpussel.

Med Pelegs underskift så finns för närvarande tre spelare (Karim Wazzi och Mantas Griskenas) under kontrakt för säsongen 17/18. Nässjö hoppas inom kort kunna presentera ytterligare spelare och ledare.
– Det ska bli jätte roligt med ett till år i Nässjö, Nässjö har hjälpt mig komma jättelångt i min utveckling och har alltid stöttat mig på vägen så de va inte svårt att bestämma mig vart jag skulle ta vägen detta året, säger Peleg till Nässjös hemsida.

Sportchefer Mats Homelius och Ulf Classon:
– Jonathan var ett av våra stora utropstecken under den förra säsongen och han visade på en otrolig utveckling precis som vi förutspådde. Han dubblerade sin speltid från föregående säsong och förtroendet från coacherna växte för varje match som spelades. Peleg återfanns i Nässjös startuppställning i 83% av matcherna och hans speed skapade i match efter match stora bekymmer för motståndarnas försvar, och vi ser att det finns ytterligare potential som han kommer få ut under kommande säsong.

Jonathan Peleg snittade 6.5 poäng och drygt 21 minuter per match den gångna säsongen.

Här hittar du allt om Silly Season!

Dela inlägget