Fotograf:

Nässjö blixtvärvar pointguard

Nässjö Basket har värvat den amerikanske pointguarden Reginald Johnson Jr som närmast kommer från Hampton University.

Idag blev det klart att Nässjö förstärker sin trupp. Efter avslutad collegekarriär på Hampton University så gör nu Reginald Johnson Jr sin första säsong som professionell basketspelare. Under sitt sista år med Hampton snittade han på 31 matcher, 17,5 poäng/3,6 returer och 4 assist per match.

Därmed utökar Nässjö sin trupp från tolv till 13 spelare.
– Vi har under en tid diskuterat med våra coacher om en förstärkning på guardsidan och olika alternativ har ventilerats. Vi landade i denna lösning och vi tror det är mycket bra för laget. Reginald är en spännande spelfördelare som vet var nätet sitter men han är också en utmärkt försvarsspelare. Reginald ansluter laget i början av nästa vecka och arbetet med all pappersexercis är igång, säger sportcheferna Mats Homelius och Ulf Classon i ett uttalande.

– Att få komma till Nässjö ska bli mycket intressant och spännande. Sedan det här blev klart så har jag försökt att ta reda på så mycket som möjligt om staden och laget. Jag har sett laget spela på video och det verkar vara ett starkt och talangfullt lag, säger Reginald Johnson Jr till Nässjös hemsida.

Dela inlägget