Fotograf: Avdo Bilkanovic / Bildbyrån

Gutenius stannar i Nässjö

William Gutenius har idag skrivit på ett nytt kontrakt som gör att han stannar i Nässjö Basket säsongen ut.

24-årige William Gutenius har snabbt blivit en favorit bland Nässjös fans och idag blev det klart att han förlänger sitt kontrakt med klubben. 24-åringen tecknade precis före seriestart ett tvåmånaders kontrakt och det har nu förlängts och gäller för resterande tid av säsongen 2016/2017.
– William har gjort det fantastiskt bra sedan han kom till oss och vi är mycket glada för att vi hittat lösningar och fått till en förlängning. Han kan spela på flera olika positioner och är ett ständigt offensivt hot, med andra ord en mycket viktig kugge i vårt lag, säger Nässjös sportchefer Mats Homelius och Ulf Classon.

Efter fem spelade matcher snittar Gutenius 11.8 poäng. Nässjös nästa match är i morgon lördag borta mot Uppsala Basket.

Dela inlägget