Fotograf: Jörgen Jarnberger / Bildbyrån

Se Borås ligalag kommande helg

I helgen avgörs Borås Open i Borås. Ett 40-tal lag, däribland Borås Baskets ligalag, är med och tävlar. När det gäller ligaturneringen så gör Borås, Uppsala och Nässjö upp om titeln.

– Välkomna till Boråshallen på fredag då vi i Borås Basket möter Nässjö. Det blir vår fjärde träningsmatch den här säsongen och vi ser bättre och bättre ut. Även om vi har en ganska lång väg att vandra, med allt som är nytt. Men det blir säkert en jättekul match. På söndag spelar vi mot Uppsala och det är fri entré till båda matcherna. Så kom och titta, säger Borås headcoach Jonte Karlsson till klubbens hemsida.

Spelschema Borås Open 2016:
Fredag 16 september
18.00 Borås Basket – Nässjö Basket

Lördag 17 september
17.00 Nässjö Basket – Uppsala Basket

Söndag 18 september
13.00 Borås Basket – Uppsala Basket

__________________________________________________________________

Södertälje Kings reser i helgen till Polen där man under fredagskvällen möter Anwil. Sedan väntar ett annat polskt lag, Torun, under lördagen innan Södertälje avslutar mot tyska Telekom Bonn på söndag.

LÄS MER: Här kan du se när ditt lag spelar!

Dela inlägget