Fotograf: Montage

“Shaq” klar för Borås

EJ Reed, som Borås Basket skrev kontrakt med tidigare i somras, kommer inte att spela för västgötaklubben. Av olika anledningar har parterna valt att riva kontraktet. In kommer i stället Shaquille Hines.

Tre amerikanska spelare – Trayvonn Wright, EJ Reed och Deonta Stocks – var tidigt klara för Borås Basket. Planen var att alla tre skulle anlända den 30 augusti. Det blev inte riktigt så. En (Stocks) av tre är på plats, en annan (Wright) drabbades av inställt flyg, medan den tredje (Reed) verkar ha kommit på andra tankar.

Reed kommer med andra ord inte att dyka upp. I stället snabbvärvades en ersättare som förväntas landa på fredag denna vecka. Hans namn är Shaquille Hines. Hines mäster 203 centimeter, kommer direkt från collegespel för University of Texas (Rio Grande Valley) och är en mångsidig spelare för främst position fyra.

SILLY SEASON 2016/17: Så är läget i ditt lag!

Text: Magnus Stråhle (Borås Basket)

Dela inlägget