Fotograf: Johanna Lundberg / Bildbyrån

Landslagsforward till BC Luleå

Landslagsforwarden Tom Lidén har skrivit på för BC Luleå inför nästa säsong. En tung och häftig värvning som hettar upp den svenska stommen av laget. Tom är en krigare och kommer med sin storlek, rutin och erfarenhet att hjälpa BC Luleå i spelet runt korgarna.

29-årige Tom Lidén mäter 202 centimeter och kommer från Södertälje. Förutom spel i Södertälje Kings har han under fyra år spelat för Sundsvall Dragons. Närmast kommer han dock från grekiska Kolossos där han gjort två säsonger. Laget slutade på sjunde plats båda åren och Kolossos fick lämna slutspelet i grekiska ligan i kvartsfinaler mot storlaget Panathinaikos.
– Det här är precis vad vi behöver inför säsongen, en landslagsspelare med tyngd och rutin som kan jobba brett över planen. Nu får vi in tyngd under korgarna som vi verkligen är i behov av. Det här är en klassvärvning som innebär att vår svenska stomme börjar se väldigt stabil ut, säger Luleås klubbdirektör Lars Mosesson.

SILLY SEASON 2016/17: Så är läget i ditt lag!

Dela inlägget