Fotograf: Christian Örnberg / Bildbyrån

Kulturbäraren stannar i Malbas

Nu är det klart att Fredrik Larsson fortsätter sin basketkarriär i Malbas.
– Han kommer att få en nyckelroll i laget, säger Malbas headcoach Henrik Svensson.

Under tisdagen skrev 22-årige Fredrik Larsson på för en fortsättning i Malbas. Det innebär att en kulturbärare fortsätter och att Fredrik påbörjar sin tredje säsong i Malmö-klubben. Han hade en stark utveckling den gångna säsongen och var en starkt bidragande orsak att laget nådde kvartsfinal.
– Jag är fantastisk glad att Fredrik valde att förlänga med Malbas. Han har tagit stora steg framåt de senaste säsongerna och kommer att få en nyckelroll i laget även den kommande säsongen. Med sin storlek och sitt fina skytte är han mycket svår att stoppa för motståndarna samtidigt som hans defensiva spel har utvecklats mycket, säger Henrik Svensson.

Sportchef Janne Hasselström:
– Mycket roligt att Fredrik vänder tillbaka, han är en viktig pusselbit för oss och denna gång har vi ett 1+1 kontrakt på plats med chans att bryta för eventuellt utlandskontrakt. Det kommer hända många spännande saker på spelarfronten inom de närmaste veckorna.

SILLY SEASON 2016/17: Så är läget i ditt lag!

Dela inlägget