Fotograf: Daniel Nestor / Bildbyrån

Wazzi stannar i Nässjö: “Här jag ska vara”

Karim Wazzi och Nässjö Basket har kommit överens om ett nytt avtal som sträcker sig över de kommande två säsongerna.

Under onsdagen blev det klart att 27-årige Karim Wazzi förlänger sitt kontrakt med Nässjö Basket.
– Det känns otroligt skönt att få representera Nässjö Basket minst två år till. Vi har tagit kliv varje år och jag känner att jag fortfarande vill vara med på den resa som vi har gjort och gör. Jag hade olika val som var väldigt spännande men i slutändan så kände jag att det är i Nässjö jag ska vara. Jag vill vara med och leda laget till nya framgångar, säger Wazzi.

Så här säger Nässjös sportchefer Mats Homelius och Ulf Classon:
– Otroligt viktigt för vårt lagbygge att Karim finns kvar i truppen. Trots anbud från konkurrenter så väljer han vår förening och det är viktigt för oss. Karim är grymt professionell och han är en ledare såväl på som utanför banan. En kugge som vi finner mycket viktig och efter så många säsonger i Nässjö Basket så ser vi han som en som verkligen identifierar sig som en ”local guy”.

SILLY SEASON 2016/17: Så är läget i ditt lag!

Dela inlägget