Fotograf: Johan Bernström / Bildbyrån

KLART: Succéspelaren stannar i Nässjö

Nu är det klart att Mantas Griskenas stannar i Nässjö Basket. Under söndagen kom parterna överens om ett kontrakt för de kommande två säsongerna.
– Jag och min familj trivs mycket bra här, säger Griskenas.

Den 30-årige litauern kom till Smålandsklubben inför föregående säsong. Han blev direkt en favorit bland fansen och hans inträde i Nässjö Basket har varit en stor succé. På 33 matcher snittade han 12.7 poäng och 4.8 returer per match.
– Ett lag behöver en stark ledare både på och utanför banan och med Mantas i laguppställningen kommande två säsonger säkrar vi verkligen upp detta. Mantas var prio ett för oss och han tillhör utan tvekan toppskiktet av spelarna i ligan och han är dessutom en underbar person, säger Nässjös sportchefer Mats Homelius och Ulf Classon i ett uttalande.

Griskenas:
– Jag och min familj trivs mycket bra i Nässjö och jag är nöjd med att ha signerat ett nytt kontrakt med Nässjö Basket. Nässjö Basket har en bra organisation och klubben blir allt proffsigare för varje säsong och fansen är helt fantastiska här i Nässjö.

Dela inlägget