Fotograf: Peter Holgersson / Bildbyrån

INFÖR SEMIFINAL #6: Norrköping Dolphins-BC Luleå

I kväll väntar den sjätte semifinalen mellan Norrköping Dolphins-BC Luleå. Norrköping leder med 3-2 i matcher och kan vid seger säkra en finalbiljett. Se matchen på Basketplay – uppkast klockan 18:34!


Tredje gången gillt
Den femte semifinalen uppe i Luleå Energi Arena i fredags blev inte riktigt vad coach Adnan Chuk, eller någon annan Dolphins-fan, tänkt sig då BC Luleå relativt ostört kunde 3-poängsbomba hem en komfortabel seger, men nu har Dolphins chansen för andra gången hemma i Stadium Arena att avgöra och gå till SM-Final.

I den senaste matchen kändes det som att BC Luleå flög fram och satte det mesta medan Dolphins på sina chanser hade mest ring ut och coach Adnan Chuk insåg relativt snabbt att lagets energi inte skulle räcka till seger, och han valde att gå runt på hela laget och därmed vila en del nyckelspelare. Nu har man noggrant analyserat matchfilmen och känner sig redo att ta den så viktiga fjärde segern. Samtliga spelare har klart för sig vad som gäller och man vill givetvis ta revansch.

Text: Benny Lindblom (Norrköping Dolphins)

LÄS MER: Allt om SM-slutspelet i Basketligan herr

KOMMANDE MATCHER, SEMIFINALER:
2016-04-11 18:34 Norrköping Dolphins BC Luleå Stadium Arena A (Webb-TV)
2016-04-11 19:04 Södertälje Kings Borås Basket Täljehallen (Webb-TV)

Dela inlägget