Logo: Team Of The Week

Team Of The Week 2015/16 #26

Varje måndag utser vi veckans bästa lag (Team Of The Week) i Basketligan herr. Se vilka spelare som stod för förra veckans främsta prestationer.

Det vi bedömer är spelarnas insatser under den föregående veckan fram till och med dagen för utmärkelsen. Laget kommer alltid att bestå av två guards, två forwards och en center. Varsågoda, här kommer “Veckans lag”.

OBS: Nästa “Team Of The Week” publiceras måndag 18 april!

Adam Darboe (G), Borås
Darboe gjorde vad han kunde och lite till i den andra semifinalen mellan Södertälje-Borås. Den 29-årige dansken sköt i 23 poäng i lördagens match, trots det räckte det inte till seger (92-101). I den första semifinalen satte han 15 poäng och tog tio returer.

 
Skyler Bowlin (G), Södertälje
Har varit Södertäljes bästa spelare så här långt i semifinalserien mot Borås. Bowlin inledde med 19 poäng i den första semifinalen, och följde upp det med 21 poäng och sju assist i helgen – allt på drygt 27 spelade minuter.

 
Josh Hairston (F), Norrköping
Har varit riktigt bra i de två första semifinalerna, speciellt defensivt. Inledde med elva poäng och utmärkt försvarsspel, följde upp det med 14 poäng i fredags.

 
Chris Czerapowicz (F), Södertälje
Var riktigt bra speciellt i semifinal två där 24-åringen sköt i 22 poäng. I match ett hade han en fin “double-double”: 10 poäng och 13 returer.

 
Joakim Kjellbom (C), Norrköping
Kvar sedan förra veckan. Har varit otroligt stark i de bägge matcherna som spelats mellan Norrköping och Luleå. Kjellbom inledde med 15 poäng och 16 returer, följde sedan upp det med ännu en “double-double”: 12+12.

Vem vill du se i veckans ”Team Of The Week”? Tyck gärna till i kommentarsfältet!

Dela inlägget