Fotograf: Carl Sandin / Bildbyrån

Malbas reser till Örebro

En match spelas i Basketligan under söndagen. Eco Örebro tar emot Malbas Basket hemma i Idrottshuset. Kan du inte vara på plats så sänds matchen på webb-tv.

Nu är det bara fem omgångar kvar av grundserien och Malbas har hittills gjort en succésäsong och överträffat målsättningarna och förväntningarna som fanns i augusti. Malbas är den starkaste och mest framgångsrika nykomling i Basketligans snart 25-åriga historia. Just nu ligger Malbas på sjunde plats, på samma poäng som åttan Uppsala.

– Vi kommer från en fantastisk match i tisdags som vi på något sätt lyckades vinna trots underläge med elva poäng en bit in i fjärde perioden. Vi hade 25 bortkastade bollar men sköt mycket bra från golvet och tog fler returer än motståndarna. Killarna fick ledigt onsdag och torsdag från lagträning för att kunna ladda på bästa sätt inför Örebro-matchen. Vi har en vinst vardera under säsongen och Örebro har spelat riktigt bra de senaste matcherna så det blir en tuff utmaning. Men vi vet vad vi kan och har en bra känsla i laget, säger Malbas headcoach Henrik Svensson.

KOMMANDE MATCHER:
Söndag 2016-02-14 16:04:00 ecoÖrebro Malbas Idrottshuset (Webb-TV)

Dela inlägget