Logo: Team Of The Week

Team Of The Week 2015/16 #17

Varje måndag utser vi veckans bästa lag (Team Of The Week) i Basketligan herr. Se vilka spelare som stod för förra veckans främsta prestationer.

Det vi bedömer är spelarnas insatser under den föregående veckan fram till och med dagen för utmärkelsen. Laget kommer alltid att bestå av två guards, två forwards och en center. Varsågoda, här kommer “Veckans lag”.

Omar Krayem (G), Borås
Var på sitt bästa spelhumör i matchen mot Norrköping, men trots Krayems 29 poäng på drygt 30 spelade minuter blev det förlust för Borås efter förlängning. Noterbart att 29-åringen satte hela 5/6 trepoängare och var även i övrigt högprocentig.

 
Mikael Lindquist (G), Norrköping
Visade återigen hur värdefull han är för sitt Norrköping i segermatchen mot Borås. Lindquist banade vägen till seger med sina 27 poäng.

 
Cole Darling (F), Nässjö
Har verkligen hittat rätt efter sin skada och stod för två fina insatser den gångna veckan, även om det blev dubbla förluster för Nässjö. Först 20 poäng mot Malbas och sedan 26 poäng i söndagens match mot regerande mästarna Södertälje.

 
William Gutenius (F), Sundsvall
I stjärnornas frånvaro klev 23-årige Gutenius fram och gjorde sin klart bästa insats för säsongen med 29 poäng när Sundsvall föll mot Örebro.

 
Justin Baker (F/C), Örebro
Hade en ganska trög start på sin sejour i Örebro, men har steppat upp i de senaste matcherna och var riktigt vass mot Sundsvall med fina 32 poäng och nio returer.

Vem vill du se i veckans ”Team Of The Week”? Tyck gärna till i kommentarsfältet!

Dela inlägget