Fotograf: Michael Erichsen / Bildbyrån

Grenthe tillbaka i Nässjö

Nässjö Basket och Wictor Grenthe har kommit överens om ett kontrakt för resten av innevarande säsong samt för säsongen 2016/2017.

Grenthe som under fjolårssäsongen gjorde riktigt bra ifrån sig i Nässjö-linnet och och drog flera klubbars intresse till sig inklusive Nässjö Basket som önskade få till en förlängning. Det blev till slut Sundsvall Dragons som fick Wictors signatur inför säsongen 2015/2016, men tyvärr för såväl Wictor som Dragons så ställde en stressfraktur i underbenet till det och den planerade norrlandsflytten blev aldrig av. Wictor har sedan dess opererats, vilat och rehabtränat och han närmar sig nu en återgång till basketträning.

Sportchefer Mats Homelius och Ulf Classon:
– Vi har haft kontinuerlig kontakt med Wictor och i samråd med vår coach så känns det riktigt bra inför framtiden att signa honom. Wictor är en härlig kille, en riktig lagspelare, han känner de flesta i vår trupp och passar perfekt in i vår satsning.
– Givetvis är såväl vi som Wictor fullt medvetna om att det är en lång väg tillbaka till matchform och det måste skyndas långsamt. Vi vet inte om det blir under denna säsongen eller först till nästa men vi är mycket glada och stolta över att ha Wictor tillbaka i Nässjölinnet.
– Wictor var en av de bästa svenska insidespelarna i ligan innan skadan och vi är helt övertygade om att han kommer tillbaka dit igen.

Dela inlägget