Fotograf: Bildbyrån

VIDEO: Att bryta en trend

Normalt sett brukar Borås Baskets trender vara positiva och värda att hålla vid liv. Du minns säkert säsongen 2013/14 då laget ångade på till 22 raka vinster. Just nu är trenden tristare och något som Borås Basket gärna tar död på så snabbt det bara är möjligt.

Laget man siktar in sig på är Sundsvall Dragons – en motståndare som besegrade Borås så sent som den 27 november.

Två raka förluster i Basketligan. Så brukar det inte se ut för Borås Basket. Tre raka då? Nej, så vill vi inte ha det. Inför Sundsvall Dragons besök i Boråshallen på tisdagskvällen så pratar lagkapten Adama Darboe om ”guns blazing” och förnyad energi. Han pratar också om att det kommer att bli fysiskt och en rolig match att se. Ta del av hela intervjun nedan.

Text: Magnus Stråhle (Borås Basket)

Kommande matcher i Basketligan:
Tisdag 8/12 (kl 19.04): Borås Basket-Sundsvall Dragons (Webb-TV)
Tisdag 8/12 (kl 19.04): Uppsala Basket-Jämtland Basket (Webb-TV)
Tisdag 8/12 (kl 19.04): Eco Örebro-Umeå Bskt (Webb-TV)

Dela inlägget