Logo: Team Of The Week

Team Of The Week 2015/16 #9

Varje måndag utser vi veckans bästa lag (Team Of The Week) i Basketligan herr. Se vilka spelare som stod för förra veckans främsta prestationer.

Det vi bedömer är spelarnas insatser under den föregående veckan fram till och med dagen för utmärkelsen. Laget kommer alltid att bestå av två guards, två forwards och en center. Varsågoda, här kommer “Veckans lag”.

Corin Henry (G), Jämtland
Var på strålande spelhumör i dubbelmötet med Örebro förra veckan. I första matchen blev det 29 poäng, sex returer och sex assist. I fredagens returmöte noterades han återigen för 29 poäng men då åtta returer och åtta assist.

 
Toni Prostran (G), BC Luleå
Gjorde en stormatch mot sina tidigare lagkamrater i Norrköping Dolphins, men det räckte ändå inte till seger för Luleå. 24-årige Prostran sköt i 27 poäng och bokfördes dessutom för nio assist.

 
Alexander Lindqvist (F), Uppsala
En gigant i sitt Uppsala trots dubbla förluster mot nykomlingen Malbas. Lindqvist satte 25 respektive 27 poäng i förra veckans dubbelmöte.

 
Joshua Hairston (F), Norrköping
Amerikanen gjorde sin främsta insats i Dolphins-linnet i matchen mot Luleå i tisdags – både offensivt och defensivt. Till slut blev det 21 poäng och tolv returer för 23-åringen.

 
Najee White (C), Jämtland
Kanske kan Jämtlands Najee White utmana Joakim Kjellbom om titeln årets center? Mot Örebro sköt han i alla fall i 16 respektive 23 poäng.

Vem vill du se i veckans ”Team Of The Week”? Tyck gärna till i kommentarsfältet!

Dela inlägget